SupplyChain365

Overview

Download onze brochure

  SupplyChain365

  Supplychain365 helpt organisaties met digitaal samenwerken en verhoogd de voorraadzichtbaarheid in de supply chain. De oplossing is 100% volledig geïntegreerd in Microsoft Dynamics365 Business Central. Daarnaast is SupplyChain365 een veilige en betrouwbare cloud oplossing die het mogelijk maakt om in real-time gegevens uit te wisselen en operationele processen in de kern automatiseert. SupplyChain365 combineert Warehouse management en Transport management met de ERP functionaliteit van Business Central in één geïntegreerd systeem. Daarnaast biedt SupplyChain365 specifieke functionaliteit voor logistiek dienstverleners (3PL’ers) die voorraadbeheer voor derden uitvoeren. De module Collaborate & Exchange is een toevoeging waarmee het mogelijk is om digitaal gegevens uit te wisselen met ketenpartners.

  Overview in 10 minuten

  SupplyChain365 Extension

  Appsource: Store voor Validated Business Applicaties

  SupplyChain365 Extension kan eenvoudig toegevoegd worden vanuit Microsoft’s Appsource. De online marketplaats voor business applicaties. Appsource applicaties zijn door Microsoft gevalideerd voordat deze gepubliceerd kunnen worden. Om gebruik te kunnen maken van SupplyChain365 extension is registreren via onze registratieportal noodzakelijk.

  SupplyChain365 Android APP

  Eenvoudig barcode scanning & label printing in Business Central

  De SupplyChain365 Android App is geschikt voor de modules Warehouse en/of Transport. Het is een slimme applicatie die direct samenwerkt met Business Central zodra de omgevingen gekoppeld zijn en het device is toegevoegd aan SupplyChain365. Dankzij barcode scanning worden er geen fouten gemaakt met het invoeren van gegevens.

  De App kan eenvoudig gedownload worden van de Google Play store.

  Één geïntegreerde totaaloplossing

  Het operationeel houden van allerlei silo-applicaties en interfaces daartussen is kostbaar en vaak complex. Het vereist maatwerk software, kost veel tijd, is kapitaal intensief en maakt organisaties afhankelijk. Bedrijven die SupplyChain365 gebruiken kunnen flink op kosten besparen door te kiezen voor een standaard oplossing die geïntegreerde functionaliteit biedt. Supplychain365 is altijd up-to-date, geback-upt en beveiligt tegen cybercriminaliteit zodat up-time van het systeem gewaarborgd is. SupplyChain365 is een SaaS oplossing en werkt nét als Microsoft Office365, hierdoor wordt het systeem snel geadopteerd door gebruikers. Het systeem is overal ter wereld, altijd op elk device beschikbaar. Er is géén investering nodig om het systeem te gaan gebruiken. SupplyChain365 partners en specialisten zijn beschikbaar om te ondersteunen bij het implementeren van SuppyChain365 – het supply chain executie systeem voor middelgrote ondernemingen van de toekomst.

  De 4 modules van SupplyChain365

  SupplyChain365 bestaat uit 4 licentie modules die eenvoudig toegevoegd kunnen worden aan Business Central. Elke module bevat specifieke functionaliteit die voor de betreffende organisatie van belang is. Bekijk hieronder de verschillende functionaliteiten van elke module.

  warehouse-logistics-icon

  Module Warehouse & Logistics

  Maak direct gebruik van Warehouse Management functionaliteit, barcodes en rfid’s scannen en printen. lees meer…

  transport-delivery-icon

  Module Transport & Logistics

  Voeg transport management (TMS) functies toe aan Business Central en automatiseer het transport proces. lees meer…

  Module 3PL & Value Added Logistics

  Gemaakt voor logistiek dienstverleners die voorraad voor derden beheren. Lees meer…

  collaborate exchange

  Module Collaborate & Exchange

  Digitaal samenwerken met ketenpartners via de SupplyChain365 partner portal en EDI exchange op basis van EDIfact en OTM. lees meer…

  Start een proefperiode

  Wilt u de voordelen van SupplyChain365 beleven? Registreer voor een gratis proefperiode.

  De 5 componenten van SupplyChain365

  SupplyChain365 bestaat uit 5 componenten die met elkaar samenwerken en een belangrijke rol spelen om het geheel te laten samenwerken. Het doel van de componenten is om de juiste data en executie functionaliteit op de juiste plek aan de juiste gebruiker te kunnen leveren. Bekijk hieronder de rol van elk component.

  Extension

  De SupplyChain365 Extension is een uitbreiding op Microsoft Dynamics365 Business Central en verkrijgbaar via Appsource. Dankzij de Extension is SupplyChain365 volledig geïntegreerd in Business Central.

  APP

  De SupplyChain365 App is een native Android applicatie die maximaal gebruik maakt van de kracht van het device. Daardoor is deze veel slimmer, sneller en eenvoudiger dan een webapplicatie.

  API

  De SupplyChain365 API is het kloppende hart van het systeem, de verkeersregelaar en vertrouwenspersoon. De API zorgt ervoor dat systemen, organisaties en mensen digitaal met elkaar kunnen samenwerken.

  Portal

  Het systeem bevat een portal voor het uitvoeren van systeembeheer, gebruikersbeheer en licentiebeheer. Een tweede portal is er voor externe gebruikers en gemaakt om digitaal samen te werken met ketenpartners.

  Thing

  SupplyChain365 Thing is een voorziening voor IoT devices ten behoeve van logistieke processen. Bijvoorbeeld een ‘connected’ temperatuurmeter die data doorgeeft over de temperatuur in uw magazijn, voorraad locatie of vrachtwagen.

  Supplychain365 – voor middelgrote organisaties

  Supplychain365 is gemaakt voor middelgrote bedrijven van 10 tot ongeveer 200 medewerkers die veel logistieke activiteiten hebben. (Groot)handel, industrie, transport & logistiek zijn de branches die het meeste voordeel hebben bij deze oplossing. Vooral bedrijven die veel verschillende (vaak verouderde) software applicaties gebruiken om hun business te runnen. Bedrijven met een beperkte of geen IT afdeling en die toch behoefte hebben om gebruik te maken van moderne technologie.

  Een sterke fundatie

  SupplyChain365 is gebouwd op de sterke fundering van Microsoft Dynamics365 Business Central. Dit systeem werkt net zoals Office365 en Sharepoint bij Microsoft in de cloud.  Hierdoor is adoptie van het systeem door medewerkers van de organisaties razendsnel. SupplyChain365 combineert supply chain executie functies met de krachtige productiviteit oplossingen van Dynamics365 Business Central, Office365 en het Power Platform. De kracht van Azure cloud zorgt voor een veilige en probleemloze integratie zonder investering in hardware, software of infrastructuur. U betaald enkel wat u gebruikt. De werkwijze van applicaties is veelal hetzelfde als van programma’s waar uw medewerkers al aan gewend zijn zoals Microsoft Word, Excel en Outlook. Door de volledige integratie met de office365 producten kunnen gebruikers al heel snel geavanceerde functies gebruiken. Daarnaast maakt SupplyChain365 gebruik van het Microsoft common-data-model en Dataverse wat migratie met andere systemen snel en eenvoudig maakt.

  Wat is Microsoft Dynamics365 Business Central

  Dynamics NAV wordt Business Central

  Business Central is een oplossing voor bedrijfsbeheer voor middelgrote organisaties waarmee bedrijfsprocessen worden geautomatiseerd en gestroomlijnd, Met Business Central kunt u uw bedrijfsvoering beheren en vormt vaak het hart van de onderneming. Business Central, dat in hoge mate aanpasbaar, configureerbaar en uit te breiden is met entiteiten en extensions met uitgebreide functies, kunnen bedrijven hun bedrijfsvoering, waaronder financiën, logistiek, productie, inkoop en verkoop, verzending, projectmanagement, services en meer, beheren. Bedrijven kunnen samen met Microsoft specialisten functionaliteit toevoegen die relevant is voor het toepassingsgebied en die is aangepast om zelfs aan zeer gespecialiseerde sectoren ondersteuning te bieden.

  Business Central is snel te implementeren, gemakkelijk te configureren en eenvoud is het leidende principe achter innovatie van productontwerp, ontwikkeling, implementatie en bruikbaarheid.

  Voordelen van SupplyChain365

  SupplyChain365 is beschikbaar in de Microsoft Appsource en kan eenvoudig worden toegevoegd aan  Microsoft Dynamics365 Business Central in de cloud met een enkele muisclick. De SupplyChain365 Extension is 100% met bestaande en nieuwe installaties van Business Central. Registeer om direct de voordelen te gebruiken van SupplyChain365.

  Volledige integratie

  WMS, TMS functionaliteiten geïntegreerd in Business Central.

  WMS, TMS en ERP in één geïntegreerde oplossing waarbij data eenmalig op een eenduidige manier wordt opgeslagen. Dit voorkomt fouten en verbetert de productiviteit. Dure integraties en interfaces tussen applicaties worden hierdoor geëlimineerd, wat kan resulteren in enorme kostenbesparingen en een betere uptime van alle systemen.

  Geen investering

  SaaS: Software as a Service is het moderne softwareleveringsmodel.

  Dit wordt betalen-naar-gebruik (pay-as-you-go) genoemd. Hierdoor is SupplyChain365 direct beschikbaar, hoeven geen dure licenties aangeschaft te worden en worden alle berekeningen uitgevoerd op de moderne infrastructuur van Microsoft Azure. Een pc, tablet en Android-handheld-apparaat is alles wat je nodig hebt om aan de slag te gaan.

  Modern en schaalbaar

  Draait in Microsoft Azure en maakt gebruik van Cloud technologie.

  Het systeem kan wereldwijd en meertalig worden ingezet zonder te investeren in hardware of infrastructuur. Betaal alleen voor wat je gebruikt. Of u nu 3, 30 of 300 logistieke medewerkers of chauffeurs heeft? Het platform past zich aan en is schaalbaar, uitbreidbaar en toekomstbestendig.

  Veilig en betrouwbaar

  Moderne bedrijfssoftware die op elk apparaat werkt en altijd en overal beschikbaar is.

  Het systeem maakt gebruik van moderne Microsoft cloudtechnologie en werkt veilig op Microsoft Azure. Net als je huidige Office365 systeem. Daarnaast is Microsoft de wereldmarktleider op het gebied van cloud-bedrijfssoftware. Geen enkel ander bedrijf ter wereld investeert meer in het leveren, beveiligen en optimaliseren van clouddiensten.

  Start een proefperiode

  Wilt u de voordelen van SupplyChain365 beleven? Registreer voor een gratis proefperiode.

  Beleef SupplyChain365

  Schrijf je in voor een SupplyChain365 beleef sessie.

  Via Teams of in onze showroom in Nijmegen. Tijdens de sessie behandelen we de volgende onderwerpen:

  • Een korte uitleg over Supplychian365;
  • Een toelichting op de verschillende modules;
  • Zelf aan de slag met het systeem;
  • We behandelen een aantal logistieke scenario’s zoals: inslag, opslag en uitslag van goederen;
  • Werk magazijnmedewerker en pick orders met een scanning device;
  • Maak transport opdrachten, plan transport routes, voer haal en breng opdrachten uit;
  • Verwerk orders via EDI berichten, scan barcodes, print labels en nog veel meer;
  • Ervaar de kracht en eenvoud van het systeem.

  De sessie duurt ongeveer 2 tot 3 uur. Je werkt met een ‘live’ productie systeem in ons demo bedrijf SkyNet. Naast een interessante middag verzorgen we koffie, thee en een lekker broodje voor de lunch.