SupplyChain365
Warehouse & Logistics

SupplyChain365 Warehouse & Logistics

Transformeer de logistieke organisatie en elimineer papieren processen. Optimaliseer de magazijn operaties voor inslag, opslag en uitslag van goederen en creëer daarmee een gestroomlijnde logistiek. 

Maak gebruik van geïntegreerde draadloze mobiele technologie om in real-time samen te werken tussen backoffice en magazijn / productie. Afstemmen van vraag en aanbod met behulp van workflows, dashboards en Power BI, in real-time voorraad zichtbaarheid en inzicht in voorraad beschikbaarheid. Maak gebruik van barcode scanning en RF voor foutloze transacties en razendsnel orderpicking. Registreer eenvoudig serienummers, lot-nummers verwerk pallet leveringen en creëer license-plates.

De 4 modules van SupplyChain365

SupplyChain365 bestaat uit 4 licentie modules die eenvoudig toegevoegd kunnen worden aan Business Central. Elke module bevat specifieke functionaliteit die voor de betreffende organisatie van belang is. Bekijk hieronder de verschillende functionaliteiten van elke module.

warehouse-logistics-icon

Module Warehouse & Logistics

Maak direct gebruik van Warehouse Management functionaliteit, barcodes en rfid’s scannen en printen. lees meer…

transport-delivery-icon

Module Transport & Logistics

Voeg transport management (TMS) functies toe aan Business Central en automatiseer het transport proces. lees meer…

Module 3PL & Value Added Logistics

Gemaakt voor logistiek dienstverleners die voorraad voor derden beheren. Lees meer…

collaborate exchange

Module Collaborate & Exchange

Digitaal samenwerken met ketenpartners via de SupplyChain365 partner portal en EDI exchange op basis van EDIfact en OTM. lees meer…

Voordelen van SupplyChain365

SupplyChain365 is beschikbaar in de Microsoft Appsource en kan eenvoudig worden toegevoegd aan  Microsoft Dynamics365 Business Central in de cloud met een enkele muisclick. De SupplyChain365 Extension is 100% met bestaande en nieuwe installaties van Business Central. Registeer om direct de voordelen te gebruiken van SupplyChain365.

Volledige integratie

WMS, TMS functionaliteiten geïntegreerd in Business Central.

WMS, TMS en ERP in één geïntegreerde oplossing waarbij data eenmalig op een eenduidige manier wordt opgeslagen. Dit voorkomt fouten en verbetert de productiviteit. Dure integraties en interfaces tussen applicaties worden hierdoor geëlimineerd, wat kan resulteren in enorme kostenbesparingen en een betere uptime van alle systemen.

Geen investering

SaaS: Software as a Service is het moderne softwareleveringsmodel.

Dit wordt betalen-naar-gebruik (pay-as-you-go) genoemd. Hierdoor is SupplyChain365 direct beschikbaar, hoeven geen dure licenties aangeschaft te worden en worden alle berekeningen uitgevoerd op de moderne infrastructuur van Microsoft Azure. Een pc, tablet en Android-handheld-apparaat is alles wat je nodig hebt om aan de slag te gaan.

Modern en schaalbaar

Draait in Microsoft Azure en maakt gebruik van Cloud technologie.

Het systeem kan wereldwijd en meertalig worden ingezet zonder te investeren in hardware of infrastructuur. Betaal alleen voor wat je gebruikt. Of u nu 3, 30 of 300 logistieke medewerkers of chauffeurs heeft? Het platform past zich aan en is schaalbaar, uitbreidbaar en toekomstbestendig.

Veilig en betrouwbaar

Moderne bedrijfssoftware die op elk apparaat werkt en altijd en overal beschikbaar is.

Het systeem maakt gebruik van moderne Microsoft cloudtechnologie en werkt veilig op Microsoft Azure. Net als je huidige Office365 systeem. Daarnaast is Microsoft de wereldmarktleider op het gebied van cloud-bedrijfssoftware. Geen enkel ander bedrijf ter wereld investeert meer in het leveren, beveiligen en optimaliseren van clouddiensten.

Start een proefperiode

Wilt u de voordelen van SupplyChain365 beleven? Registreer voor een gratis proefperiode.

Beleef SupplyChain365

Schrijf je in voor een SupplyChain365 beleef sessie.

Via Teams of in onze showroom in Nijmegen. Tijdens de sessie behandelen we de volgende onderwerpen:

  • Een korte uitleg over Supplychian365;
  • Een toelichting op de verschillende modules;
  • Zelf aan de slag met het systeem;
  • We behandelen een aantal logistieke scenario’s zoals: inslag, opslag en uitslag van goederen;
  • Werk magazijnmedewerker en pick orders met een scanning device;
  • Maak transport opdrachten, plan transport routes, voer haal en breng opdrachten uit;
  • Verwerk orders via EDI berichten, scan barcodes, print labels en nog veel meer;
  • Ervaar de kracht en eenvoud van het systeem.

De sessie duurt ongeveer 2 tot 3 uur. Je werkt met een ‘live’ productie systeem in ons demo bedrijf SkyNet. Naast een interessante middag verzorgen we koffie, thee en een lekker broodje voor de lunch.