Help voor SupplyChain365

Help documentatie om met SupplyChain365 te starten

Getting started

1.SupplyChain365 registratie

Starten met SupplyChain365 is eenvoudig en kan gratis voor een proefperiode voor bedrijven met een geldig EU BTW-nummer, een geldig Microsoft Tenant account (uwbedrijf.onmicrosoft.com) en een geldige betaalmethode. Op de registratiepagina vult u de gegevens in van uw organisatie. U ontvangt een e-mail met instructies voor het inloggen in de SupplyChain365 portal. Via de portal kunt u uw omgeving beheren. Heeft u al Microsoft Dynamics365 Business Central, dan kunt u uw omgeving eenvoudig aan SupplyChain365 koppelen. Heeft u nog geen Business Central dan kunt u eenvoudig een proefperiode van Microsoft Dynamics365 Business Central aanschaffen via uw SupplyChain365 portal. In deze manual wordt u stap voor stap uitgelegd hoe u het registratieproces doorloopt. Daarnaast kunt u ten alle tijde kunt contact opnemen met onze specialisten, die u graag helpen met uw eerste kennismaking van SupplyChain365.

2.Registratie stap 1

Ga naar de registratieportal en vul uw gegevens in. U heeft een geldig EU BTW-nummer, een geldig Microsoft account (uwbedrijf.onmicrosoft.com) en een geldige betaalmethode. Er wordt € 0,01 afgeschreven om te valideren.

3.Registratie stap 2

Volg de instructies die u via email toegezonden krijgt. U ontvangt een email met een bevestiging van uw registratie zodra uw Supplychain365 omgeving is gereed voor gebruik.

Video – Registratie stap 2

4.Starten met SupplyChain365

Starten met SupplyChain365 kan snel en eenvoudig. SupplyChain365 bevat een set van demonstratie/test gegevens om op een eenvoudige manier het systeem te leren kennen. De demo-data is gemaakt voor ons fictieve bedrijf SkyNet Corporation. In alle handleidingen van SupplyChain365 gebruiken we de processen, producten, klanten en leveranciers van SkyNet.

Bekijk deze video om snel met SupplyChain365 te kunnen starten.

Stel voor   bewerken